Om gebruik te maken van Caren heeft de cliënt/patiënt een zorgpagina nodig. Deze zorgpagina omvat het totaal van de gegevens die relevant zijn voor de cliënt/patiënt en de personen in diens netwerk.

Voor wie kan je een zorgpagina aanmaken?

Je kunt een zorgpagina maken voor jezelf (als je zelf de cliënt/patiënt bent), of voor iemand anders (bijvoorbeeld voor je vader of moeder als een van hen zorg ontvangt). Volg een van de stappen die voor jouw situatie van toepassing is.

Voordat je begint: Caren-account

Voordat je een zorgpagina kunt aanmaken is het nodig dat je een Caren-account hebt. Bekijk hiervoor: Een nieuw account aanmaken voor Caren.

Scenario 1: Een zorgpagina voor jezelf aanmaken

1. Log in bij Caren. Zie ook: Inloggen in Caren.

2. Navigeer op de pagina om een zorgpagina te selecteren naar het tabblad Zorgpagina aanmaken.

3. Vervolgens kies je de optie Mijzelf en klik je op Verder.

4. Je krijgt een vraag om te bevestigen dat je een nieuwe pagina wil maken. Weet je dit zeker, ga dan verder en klik op Doorgaan.

5. Je krijgt een bevestiging te zien dat de zorgpagina voor jezelf is aangemaakt. Je kunt deze nu gaan instellen zoals je graag wil. Zie voor meer informatie over wat je kunt instellen: Algemene uitleg over Caren.

Scenario 2: Een zorgpagina voor iemand anders aanmaken

1. Log in bij Caren. Zie ook: Inloggen in Caren.

2. Navigeer op de pagina om een zorgpagina te selecteren naar het tabblad Zorgpagina aanmaken.

3. Vervolgens kies je de optie Iemand anders en klik je op Verder.

4. Vul de naam van de cliënt/patiënt in en klik op Zorgpagina aanmaken.

5. Je krijgt een bevestiging te zien dat de zorgpagina voor deze persoon is aangemaakt. Je kunt deze nu gaan instellen zoals je graag wil. Zie voor meer informatie over wat je kunt instellen: Algemene uitleg over Caren.