Met een Caren-account kun je een Caren-zorgpagina aanmaken voor jezelf of voor iemand anders. Ook kun je:

• Anderen uitnodigen voor een zorgpagina of een uitnodiging voor een zorgpagina accepteren
  • De zorgpagina koppelen met zorgaanbieders

Je maakt eenvoudig een account aan voor Caren. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Open de website Caren.nl

2. Je ziet twee tabbladen. Klik op het tabblad Aanmelden.
    1. Vul bij de invulvelden jouw naam en e-mailadres in.
    2. Kies een sterk wachtwoord dat niet eenvoudig te raden is. Het wachtwoord moet minimaal 12 tekens lang zijn. Ook moet het minimaal een cijfer, kleine letter, hoofdletter en een speciaal teken bevatten. Lees hier meer tips over veilige wachtwoorden.
    3. Klik op het schuifje bij Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden om deze te accepteren.
    4. Klik op de knop Aanmelden.

3. Bevestig jouw aanmelding
    Open hiervoor jouw e-mail en klik op de link in het e-mailbericht Welkom bij Caren dat we naar jouw e-mailadres hebben gestuurd.

4. Keer terug naar het aanmeldscherm
    Via de link in de e-mailbevestiging keer je automatisch weer terug naar de website Caren.nl.
    1. Vul in het veld Inlogcode jouw unieke inlogcode in. Deze code vind je terug in een nieuw e-mailbericht Twee-factor authenticatie inlogcode voor Caren dat we jou hebben toegestuurd.
    2. Klik op de knop Bevestigen.

5. Jouw Caren-account is nu aangemaakt. Je bent nu ingelogd en kunt meteen aan de slag! Bekijk voor de uitleg van het maken van een zorgpagina of het koppelen met een zorgpagina de handleiding: Algemene uitleg over Caren.