Inloggen in Caren is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen:

Inloggen

1. Open de website Caren.nl
  2. Je ziet twee tabbladen. Klik op het tabblad Inloggen.
  3. Vul bij de invulvelden jouw e-mailadres en wachtwoord in.
    1. Ben je je wachtwoord vergeten of wil je jouw wachtwoord wijzigen? Klik dan op Wachtwoord vergeten? om jouw wachtwoord te wijzigen. Meer hulp bij Wachtwoord vergeten? vind je in de handleiding Wachtwoord wijzigen in Caren (linkje naar nieuw te maken handleiding).
  4. Klik op de knop Inloggen.
  5. Je bent nu ingelogd en kunt aan de slag!

Zorgpagina selecteren

Als je bent toegevoegd aan het zorgnetwerk van meerdere personen, dan krijg je meteen na het inloggen het scherm te zien waar je kunt kiezen van wie je de zorgpagina wilt openen.

1. Selecteer de zorgpagina van de persoon die je wilt bezoeken.
  2. Klik op de knop Verder.

Caren opent op de zorgpagina van de persoon die je hebt gekozen.

Problemen met inloggen?

Lukt het niet om in te loggen? Bekijk dan deze handleiding: Problemen met inloggen oplossen