Zorg dat je ingelogd bent op Caren. Heb je nog geen Caren account maak deze dan eerst aan: Hoe maak ik een Caren account aan?

Zodra je bent ingelogd moet je de juiste zorgpagina selecteren waar je de koppeling met de zorgorganisatie wil maken. Heb je de juiste zorgpagina geselecteerd? Klik dan in het linker-menu op de tab "Zorgorganisaties". Vervolgens klik je op de knop "Koppel een organisatie".

Geef aan dat je brief met activatiecode hebt ontvangen. Vul vervolgens de activatiecode en de geboortedatum van desbetreffende persoon in.

Zodra je de activatiecode goed hebt ingevuld krijg je de volgende melding te zien: