Ben je klaar met werken in Caren? Vergeet dan niet om uit te loggen. Dat doe je linksonder in het scherm met de knop Uitloggen. Zodra je dat doet, ben je meteen uitgelogd.

Als je dit niet doet, dan wordt je automatisch na 5 minuten van inactiviteit automatisch uitgelogd. Deze maatregel is genomen om de gegevens van jezelf en de gegevens van de mensen waar je mogelijk zorg voor draagt, beter te kunnen beveiligen.