Ben je al ingelogd in Caren en ben je een mantelzorger voor meerdere cliënten / patiënten? En wil je de zorgpagina openen van een ander persoon? Volg dan onderstaande stappen.

Er zijn twee mogelijkheden:

Openen van de zorgpagina via de inlogpagina

1. Klik in het menu linksonder op het Caren-logo.

2. Je verschijnt nu op de inlogpagina op het tabblad Zorgpagina selecteren. Kies de zorgpagina door de betreffende persoon aan te klikken en klik op Verder.
  3. De zorgpagina van de gekozen persoon is hierna geopend.

Openen van de zorgpagina via het hoofdmenu

1. Klik op de naam van de persoon waar je op dit moment de zorgpagina van geopend hebt. Je vindt deze knop linksboven in het scherm.

2. Klik op de naam van de persoon waar je de zorgpagina van wilt openen.

3. De zorgpagina van de gekozen persoon is hierna geopend.