1. Kennisbank
  2. Dossier
  3. Dossier

Hoe gebruik je filters in het dossier

Bijgewerkt op 12 Sep om 10.33 uur

In het dossier is het mogelijk om filters te gebruiken. Op deze manier kun je gemakkelijke bepaalde rapportages terugvinden. Je kunt de filters gebruiken op de pagina laatste activiteiten in het dossier.

Het filter

Op de laatste activiteiten pagina kun je het filter vinden. Klik rechts bovenin het scherm op filters. Vervolgens kun je bepaalde filters invullen. Wil je een filter verwijderen? Dan kun je op Leegmaken klikken of op het kruisje voor het filter.

Trefwoord

Hier kun je trefwoorden invullen om bepaalde rapportages terug te vinden.

Categorieën

Hier kun je filteren op verschillende categorieën. Je kunt bijvoorbeeld op gewicht of hartslag filteren. Zie je deze categorieën niet staan? Dan is er geen rapportage beschikbaar die met dit filter te maken heeft.

Periode

Hier kun je filteren op bepaalde periodes. Zo kun je bijvoorbeeld alle rapportages van deze maand bekijken. Ben je op zoek naar een specifieke periode? Dan klik je op Anders. Vervolgens vul je de specifieke datum's in en klik je op Toepassen

Zorgorganisaties

Zijn er meerdere zorgorganisaties gekoppeld op de zorgpagina? Dan kun je dit filter gebruiken om rapportages van bepaalde zorgorganisaties op te zoeken. Selecteer de juiste zorgorganisatie en klik op Toepassen.