Dit artikel beschrijft het definitief verwijderen van de zorgpagina van de cliënt. Meestal gebeurt dit als de cliënt uit zorg gaat, bijvoorbeeld na overlijden of na genezing.

De zorgpagina wordt niet automatisch verwijderd, maar dit kan naar eigen inzicht handmatig worden gedaan. Zie ook: Gegevens bij uit-zorg gaan of overlijden.

Waarschuwing

Let op: Dit proces is onomkeerbaar! Het is definitief en de zorgpagina is niet op een later moment te herstellen. Alle gegevens zullen worden verwijderd, behalve de gegevens die door de zorgorganisatie geplaatst zijn (zoals dossiergegevens).

Volg onderstaande stappen om een zorgpagina definitief te verwijderen.

1. Ga in het hoofdmenu naar Profiel.

2. Klik op de knop met de drie puntjes rechts bovenin
  3. Klik vervolgens op Zorgpagina verwijderen.

4. Afhankelijk van je besturingssysteem en browserinstellingen krijg je een waarschuwing en wordt om bevestiging gevraagd. Accepteer de waarschuwing als je de zorgpagina definitief wil verwijderen. Je krijgt vervolgens een bevestiging dat de zorgpagina is verwijderd en keert automatisch terug naar het overzicht met zorgpagina's.