1. Kennisbank
  2. Persoonlijk netwerk
  3. Persoonlijk netwerk

Jezelf verwijderen uit een persoonlijk netwerk

Bijgewerkt op 17 Sep om 10.27 uur

Ben je niet langer betrokken bij de zorg van de cliënt/patiënt maar ben je nog wel onderdeel van het persoonlijk netwerk? Dan kun je jezelf verwijderen uit het netwerk zodat je niet langer inzage hebt in het dossier.

1. Open de zorgpagina waar je niet langer onderdeel van wilt zijn
  2. Ga naar persoonlijk netwerk
    Open je Caren op een mobiel apparaat? Dan moet je eerst rechts onderin op Meer klikken en vervolgens op Persoonlijk netwerk om het persoonlijk netwerk te openen.
  3. Klik op de drie puntjes achter je eigen naam
  4. Klik op verwijderen
  5. Je krijgt een pop-up te zien. Lees deze goed en klik vervolgens op Oke.