Je kunt berichten sturen naar de mensen in het netwerk van de cliënt/patiënt. In deze handleiding leggen we uit hoe je een bericht kunt versturen.
Bekijk voor achtergrondinformatie over berichten de handleiding: Uitleg over berichten in Caren.

Berichtenoverzicht

1. Ga in het hoofdmenu naar Berichten.
  2. Je ziet nu een overzicht van berichten staan. Boven in beeld zie je aan de hand van de tabbladen de volgende opties:
  • Zorgorganisatie
  • Persoonlijk netwerk

Let op: Het is belangrijk om te weten dat dit de verschillende overzichten zijn die bepalen welke berichtenstroom je ziet, maar ook waar je een bericht naartoe stuurt.

Zie je niet alle overzichten? Dan is dat niet ingesteld. Lees meer hierover in: Uitleg over berichten in Caren.

Het berichtoverzicht binnen, in dit voorbeeld, het zorgnetwerk.

Een bericht maken/sturen

1. Selecteer boven in beeld de juiste groep waar je een bericht naar wil sturen. Mogelijke opties zijn: Zorgnetwerk / Vertrouwensgroep / Zorgaanbieder en vertrouwensgroep.

2. Ga naar het venster dat je rechtsonder in beeld ziet. Hier kan je een bericht maken.
  3. Typ het bericht dat je wil versturen. Als je een bijlage wil delen dan kan je dat doen door op het paperclip-icoontje te klikken en een bestand te selecteren. Het is

4. Verstuur het bericht met de knop Bericht versturen.

5. Het bericht is gestuurd en de ontvangers kunnen het bericht lezen en de bijlage openen.

Bericht verwijderen

Wil je een bericht verwijderen? Bekijk dan deze handleiding: Een bericht verwijderen