Als je een bericht hebt geplaatst dan kun je deze ook verwijderen. Een eenmaal verwijderd bericht is niet meer te herstellen.

Het is mogelijk om door jezelf geplaatste berichten te verwijderen. De beheerder van de zorgpagina kan ook berichten van andere gebruikers in het persoonlijk netwerk verwijderen.

1. Klik op de drie puntjes bij het bericht van jezelf dat je wilt verwijderen.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Bevestig je keuze en klik op OK.

4. Klaar. Het bericht is verwijderd. Je ziet op de plek waar het bericht stond dat deze verwijderd is, zodat het duidelijk is dat er ooit een bericht heeft gestaan.