1. Kennisbank
  2. Berichten
  3. Berichten

Een bericht versturen

Bijgewerkt op 12 Sep om 12.45 uur

Je kunt berichten sturen naar de mensen in het netwerk van de cliënt. In deze handleiding leggen we uit hoe je een bericht kunt versturen.
Bekijk voor achtergrondinformatie over berichten de handleiding: Uitleg over berichten in Caren.

Berichtenoverzicht

1. Ga in het hoofdmenu naar Berichten.
  2. Je ziet nu een overzicht met Groepen waar je berichten aan kan sturen.
  3. Selecteer je een groep, dan zie je rechts in beeld de berichten. Je kan hier een bericht lezen, reacties op een bericht zie je bij "Lees antwoord" en kan je zelf ook reageren op het bericht. Ook kan je hier een nieuw bericht versturen.

Let op: Het is belangrijk om te weten dat je alleen de groepen ziet, waarvoor je de rechten hebt.

Zie je niet alle overzichten? Dan is dat niet ingesteld. Lees meer hierover in: Rechten instellen

Een nieuw bericht sturen

1. Selecteer de juiste groep " Persoonlijk netwerk, Vertrouwensgroep of de Zorgorganisatie" waar je een bericht naar toe wil sturen.
  2. Ga naar het venster dat je rechtsonder in beeld ziet. Hier kan je een bericht maken.
  3. Typ het bericht dat je wil versturen. Als je een bijlage wil delen dan kan je dat doen door op het paperclip-icoontje te klikken en een bestand te selecteren. Het is niet mogelijk om een bijlage te versturen aan de zorgorganisatie.

4. Verstuur het bericht met de knop Bericht versturen.

5. Het bericht is gestuurd en de ontvangers kunnen het bericht lezen en de bijlage openen.

Let op: als je een bericht hebt verstuurd, kan je deze niet meer wijzigen.

Een verstuurd bericht kan wel verwijderd worden.

category image

Berichten

Open navigation