Er bestaat op dit moment geen mobiele app van Caren. Het is wel mogelijk om Caren op je mobiel of tablet te gebruiken. Dat kan via de browser op dezelfde manier als je Caren.nl op de computer gebruikt.

Snelkoppeling: Caren eenvoudig openen
Om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot Caren kun je een snelkoppeling toevoegen op het beginscherm van jouw mobiel of tablet. Via de snelkoppeling ga je net zoals bij een app vanaf het beginscherm automatisch naar de website van Caren.nl. Volg de onderstaande stappen om een snelkoppeling aan te maken op jouw Android of iPhone-apparaat.

Let op! Om een snelkoppeling te maken moet je verbonden te zijn met het internet. Dit kan niet offline.

Android-telefoon of tablet

1. Open de browser op je Android apparaat.
  2. Open de website Caren.nl
  3. Tik rechtsboven op de drie stipjes.
  4. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  5. Geef de snelkoppeling een naam: bijvoorbeeld Caren.
  6. Tik op Toevoegen.
  7. De snelkoppeling is nu toegevoegd aan je startscherm.

iPhone/iPad

1. Open de browser op je iPhone of iPad.
  2. Open de website Caren.nl
  3. Tik onderin het scherm op de deelknop (vierkant met de pijl omhoog)
  4. Tik op de optie Zet op beginscherm.
  5. Pas eventueel de naam nog aan.
    Let op! Verander de url niet.
  6. Tik op Voeg toe om Caren toe te voegen aan het beginscherm.
  7. Je vindt de snelkoppeling nu terug als icoontje op het beginscherm van jouw iPhone of iPad.