1. Kennisbank
  2. Agenda
  3. Agenda

De agenda in de nieuwe versie van Caren

Bijgewerkt op 12 Sep om 08.36 uur

In de nieuwe versie van Caren ziet de agenda er anders uit dan eerst. De nieuwe agenda past zich aan aan de hand van het apparaat wat je gebruikt. Open je Caren op een computer of iPad, dan opent de agenda automatisch in weekweergave. Open je Caren op een mobiel apparaat, dan opent de agenda automatisch in lijstweergave. Vind je de weergave niet fijn, dan kun je deze gemakkelijk aanpassen. Klik op de link om naar het artikel te gaan die uitlegt hoe je de weergave kan aanpassen: De weergave van de agenda aanpassen.

In de nieuwe agenda is het ook een stuk duidelijker om wat voor een soort afspraak het gaat. De afspraken die zijn ingepland door de zorgorganisatie hebben een andere kleur als de afspraken die zijn ingepland door jezelf of door leden van het persoonlijk netwerk.

Plan je een nieuwe afspraak in? Dan kun je nu ook een icoontje toevoegen. Maak je gebruik van de Luna, dan zal dit icoontje ook getoond worden op de Luna.

Onderstaand is een lijstje te vinden met alle kennisbankartikelen die gaan over de nieuwe agenda: