Zie je een afspraak in de agenda staan, maar wil je die aanpassen of verwijderen? Volg dan de stappen in deze handleiding.

Een afspraak wijzigen of verwijderen

1. Ga in het hoofdmenu naar Agenda.
  2. Klik op de afspraak die je wilt wijzigen of verwijderen.
    • Klik op Wijzig afspraak als je de afspraak wil wijzigen.
    • Klik op Verwijder afspraak als je de afspraak wil verwijderen.

Wijzig afspraak

Als je hebt gekozen om de afspraak te wijzigen, dan zie je een scherm om de details van de afspraak te wijzigen. Je kan dezelfde gegevens invoeren zoals je ook kan doen bij het invoeren van een nieuwe afspraak.

• Klik na het wijzigen op Afspraak opslaan.

Verwijder afspraak

• Als je een eenmalige afspraak verwijdert, dan krijg je een waarschuwing en word je gevraagd om te bevestigen of je de afspraak wil verwijderen.
  • Als je een herhalende afspraak verwijdert, dan krijg je eerst de vraag om te kiezen of welke van de herhalende afspraken je wil verwijderen:
  • Deze afspraak: De afspraak die je hebt aangeklikt wordt verwijderd, maar andere afspraken in de reeks blijven behouden.
  • Deze en volgende afspraken: De afspraak die je hebt aangeklikt en alle daaropvolgende afspraken worden verwijderd, maar afspraken van vóór dat moment blijven behouden.
  • Alle afspraken: Alle afspraken uit de reeks worden verwijderd, ook die van vóór het moment dat je de afspraak hebt aangeklikt.
  • Maak je keuze en klik op Verwijderen.

Alleen eigen afspraken wijzigen of verwijderen

Let op: Je kunt alleen afspraken wijzigen of verwijderen die door jezelf of een andere helper in Caren zijn aangemaakt. Afspraken die in de agenda zijn gezet door de zorgaanbieder kan je niet wijzigen of verwijderen.