Je kunt als gebruiker van Caren de weergegeven naam van jezelf en je eigen foto instellen.

Navigatie

Stap 1: Ga linksonder in de menubalk naar Instellingen.

Stap 2: Klik op Profiel.

De Profiel-balk klapt open:

Instellingen wijzigen

Op deze plek kan je je naam aanpassen en je foto wijzigen.

• Naam aanpassen: Klik in het veld Naam * en typ je naam in. Klik vervolgens op Opslaan.
    Let op: de naam die je hier invult is voor anderen zichtbaar. Kies dus een herkenbare naam, waardoor andere personen in het zorgnetwerk weten wie je bent.

• Foto uploaden of aanpassen: Klik links in het scherm op het blauw/paarse knopje dat rechtsonder je huidige profielfoto staat. Een scherm opent waarmee je een foto kunt kiezen vanaf je computer of mobiel apparaat. Klik tot slot op Opslaan.