1. Kennisbank
  2. Persoonlijk netwerk
  3. Persoonlijk netwerk

Een beheerder toevoegen

Bijgewerkt op 11 Sep om 08.29 uur

Als je beheerder bent van een zorgnetwerk, dan kan je andere mensen hiervoor uitnodigen en hun de rechten geven om (mede)beheerder te zijn.

De beheerder doet dit bij het profiel van de zorgpagina.  Hoe je iemand kan uitnodigen voor een zorgpagina, lees je hier: Hoe kan je iemand toegang geven?

1. Ga in het hoofdmenu naar Persoonlijk netwerk.
    Open je Caren op een mobiel apparaat? Dan vind je het persoonlijk netwerk als je rechts onderin op "meer" klikt.
  2. Ga naar de persoon die je beheerder wilt maken en klik op de drie "puntjes" rechts naast de naam. Klik vervolgens op beheer rechten.
  3. Onder het kopje Zorgpagina, kun je het schuifje naar rechts zetten en klik op opslaan.
    Zie je deze optie niet staan? Dan ben je geen beheerder van de desbetreffende zorgpagina.