De persoon die de zorgpagina heeft aangemaakt, is automatisch de beheerder. Hij of zij kan anderen uitnodigen om toegang te krijgen tot dezelfde pagina en geeft aan welke rechten zij bij de toegang krijgen. Het is ook mogelijk om meerdere mensen beheerder te maken van één zorgpagina.


Het beheer kan worden overgedragen indien je een zorgpagina hebt aangemaakt voor een ander en het beheer graag wil overdragen.


De beheerder doet dit bij het profiel van de zorgpagina. Het beheer kan worden overgedragen aan een van de personen die op dit moment al via een Caren.nl account toegang hebben tot de pagina. Hoe je iemand toegang kunt geven tot de pagina, lees je hier.


Stap 1

Ga naar de juiste zorgpagina en klik op "Zorgnetwerk" in het menu. Controleer of de persoon die je wil toevoegen als beheerder onderdeel is van het zorgnetwerk.Stap 2

Klik op de drie "puntjes" naar de naam van de persoon die je wil toevoegen als beheerder. Klik vervolgens op beheer rechten. Selecteer hier onder zorgpagina dat de persoon beheerder is van de zorgpagina. Zie je deze optie niet staan? Dan ben je geen beheerder van de desbetreffende zorgpagina.