De kalender wordt automatisch geopend op de "weekweergave" op uw computer. Wil je de agenda graag op een andere manier getoond hebben? Klik dan rechts bovenin op de knop naast "afspraak maken" om de weergave van de kalender aan te passen. Je kunt kiezen uit "week" en "lijst" weergave.

Open je Caren via een mobiel apparaat? Dan zal de agenda standaard in "lijstweergave" getoond worden.

Om dit aan te passen naar "weekweergave" kun je klikken op de knop rechts bovenin het scherm.